Ahaan Fusion

Om oss

SEDAN 1999

Vi är ett familjeföretag som startade 1999 som har haft tidigare namn “Ahaanthai Restaurang”.  Sedan dess har det varit vårt mål att sprida kärlek för genuin thaimat och kultur i Uppsala.

ahaanthai start

VÅR MAT PASSAR ALLA

Vår mat är väl tillagad med färska råvaror och kan skräddarsys efter era behov. Har ni någon allergi eller ogillar vissa ingredienser ser vi till att ni inte få det i maten ni beställer. Då många i Thailand är vegetarianer eller veganer kan vi tillaga maten så att det smakar mustigt och fylligt även för er som väljer att avstår från animaliska produkter. 

Det finns rätter som passar alla stora och små. Vi kan göra det kryddigt och milt precis som ni önskar då vi tillagar vid beställning.

Vi lagar mat från grunden med vår egna recept tex. vårrullar, Ahaan fusion curry, grillspett, jordnötssås, friterad kyckling och mm.

VI SERVERAR

Vi serverar middag samt avhämtning varje dag. Önskar ni catering till fester, lunch eller företag, kan ni vända er till oss. Det går även att boka hela lokalen för privatfester. Ring eller besök oss gärna för mer information!

VÄLKOMNA

Order Take away Table Reservation
Scroll to Top